Overig

Op steeds meer evenementen en bij bedrijven komt een masseur voor, maar ook op feesten wordt gebruikt gemaakt van stoelmassage.

Evenementen

Stoelmassage tijdens evenementen:
Stoelmassage is hét middel om van een beurs, bedrijfsuitje, vergadering, congres, festival, opening of open dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Het is leuk en ontspannend, zowel voor jouw gasten als voor jezelf. Want, terwijl je zelf alle energie kunt stoppen in de organisatie van het evenement, zorgen wij voor het perfecte intermezzo.

Tafelmassage tijdens evenementen:
Op grote sportevenementen is het voor een sporter vaak een fijne gedachte wanneer er een professionele behandeling ter plaatse mogelijk is. Maar denk ook eens aan een toernooi of schoolevenement. Hoe prettig is het om naast een EHBO-er ook  een Sportmasseur ter plaatsen te hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om “De masseur voor jou” bij bv een voetbalwedstrijd als verzorger langs de kant te hebben staan.

Voor evenementen worden voornamelijk dagdelen geboekt.. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

*Inclusief reiskosten obv. 20 km van Nieuwegein. Anders worden er eenmalige reiskosten van € 9,95 berekend.

Bedrijven

Op steeds meer evenementen en bij bedrijven komt een masseur voor. Waarom zou je denken? Mensen zijn zich steeds meer bewust van hun lichaam, houding en gezondheid. Personal trainers, sportscholen, gezond eten is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Mede ook omdat onze gezondheidszorg steeds duurder wordt en er steeds minder in het pakket zit. Conclusie die dus vaak getrokken wordt, beter blessures of ziekte voorkomen en geld uitgeven aan een gezonde leefstijl en preventief onderhoud, dan later met de zorgen zitten.

Als Allround masseur vind ik dit persoonlijk slim denken. Gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt en doen veel bedrijven dit met mij. Zij hebben het beste met de medewerkers voor en zorgen dan ook goed voor ze. De medewerkers zetten zich 100% in voor het bedrijf en bedrijven willen daar best iets voor terug doen. Sommige werkgevers hebben een kleine fitnessruimte tot hun beschikking of betalen het abonnement op de sportschool voor de medewerkers. Andere bedrijven willen niet zo zeer hun medewerkers in beweging krijgen, maar wel zorgen dat ze gemotiveerd en zonder stress of een pijnlijk lichaam hun werk kunnen uitoefenen.

Stoelmassage_DeMasseurVoorJou-1

Stoelmassage

Investeer in jouw medewerker
Als manager van een bedrijf wil je natuurlijk een gezond en een gemotiveerd team van medewerkers. Maar hoe bereik je  dat? Een stoelmassage van “De masseur voor jou” is een uitstekend geschikt middel om jouw doel te bereiken. Ik neem kantoorklachten als stijve schouders en pijnlijke armen vakkundig onder handen, zodat RSI/KANS en andere klachten die kunnen leiden tot verzuim minder kans krijgen. Een medewerker die beter in zijn vel zit, is minder vaak ziek, presteert beter en kan beter omgaan met hoge werkdruk en stress. En dat betekent een flinke kostenbesparing voor elke onderneming!

Een ziektedag kost een bedrijf gemiddeld € 295,00 per werknemer. Voor dat bedrag kan je een werknemer een heel jaar onderhoud bieden. Personeel is het kostbaarste “kapitaal” van je onderneming. Omdat voorkomen beter is dan genezen, is goed onderhoud eenvoudigweg het beste. Bel vandaag nog voor de mogelijkheden.

Gratis proefmassage
Overweeg je om ook stoelmassage in te zetten voor gezonde medewerkers? Ervaar het  eerst zelf en maak een afspraak voor eengratis proefmassage. Dan bespreken we de mogelijkheden die bij jouw bedrijf passen zoals tijdstip, frequentie en kortingstarieven.

Maak hier online een afspraak voor een behandeling